Privacy policy

PRIVACY POLICY


 
GELDHOF – DECOENE, Architecten verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring.
 
Verwerkingsdoeleinden
GELDHOF – DECOENE, Architecten verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie, opvolgen van de solvabiliteit, profilering en het verzenden van marketing en gepersonaliseerde reclame).
 
Rechtsgrond(en) van de verwerking
Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van artikel 6.1. ((f) noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst,) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
 
Overmaken aan derden
Indien dit noodzakelijk is ter verwezenlijking van de vooropgestelde doeleinden, zullen de persoonsgegevens van de klant worden gedeeld met andere vennootschappen binnen de Europese Economische Ruimte die rechtstreeks of onrechtstreeks met GELDHOF – DECOENE, Architecten verbonden zijn.
 
GELDHOF – DECOENE, Architecten garandeert dat deze ontvangers de nodige technische en organisatorische maatregelen zullen nemen ter bescherming van de persoonsgegevens.
 
Bewaarperiode
De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van beroepsaansprakelijkheid, boekhouding,…).
 
Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens
De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens op basis van artikel 6.1 (f), met inbegrip van profilering op basis van die bepalingen.
 
Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.
Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:
  • zelf de instellingen van zijn klantenaccount aan te passen; en/of
  • een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: mail@geldhofdecoene.be;
  •  
Direct marketing
De klant heeft het recht zich kosteloos te verzetten tegen elke verwerking van zijn persoonsgegevens met het oog op direct marketing.
 
Klacht
De klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).
 
 
 
WEBSITE POLICY

 
Persoonsgegevens die wij verwerken:
Door gebruik te maken van de website, is het mogelijk dat wij volgende persoonsgegevens van u verwerken:
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type
Voor meer informatie omtrent deze werkwijze, verwijzen wij naar onze cookie-policy.
 
Indien u gebruik maakt van ons contactformulier, kunnen wij volgende gegevens van u bekomen:
  • Voor- en achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
  • In principe gaan wij geen bijzondere of gevoelige persoonsgegevens over u verwerken.
Het kan uiteraard altijd, dat u dergelijke informatie zelf heeft meegedeeld via het contactformulier. In dergelijk geval zullen wij dit met de meeste discretie en conform de geldende wetgeving behandelen.
 
Voorts hebben wij niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, behalve indien zij toestemming hebben van hun ouders of voogd.
 
Uiteraard kunnen wij niet controleren of een surfer effectief ouder is dan 16 jaar. Wij raden dan ook ouders aan om aandachtig de online activiteiten van hun kinderen op te volgen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder de vereiste toestemming.
 
Mocht u om een of andere reden overtuigd zijn dat wij zonder deze toestemming persoonlijke gegevens over een minderjarige hebben verzameld, wordt u vriendelijk verzocht om contact op te nemen via bovenstaande gegevens.
 
Waarom we gegevens nodig hebben
Wij verwerken uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:
  • Verzenden van onze nieuwsbrief;
  • U te kunnen bellen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Om diensten te verstrekken;
  • Wij analyseren ook uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren.
 
Hoe lang we gegevens bewaren
Wij zullen uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.
 
Delen met anderen
Uw gegevens worden niet verkocht aan derden.
 
Voor bepaalde verrichtingen, doen wij beroep op derden indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. In dergelijk geval sluiten wij met deze derden een bewerkersovereenkomst om er voor te zorgen dat uw gegevens hetzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid krijgen.
 
Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
  • U heeft steeds het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering kan u sturen via bovenstaande gegevens.
  • Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, correctie of verwijdering effectief door u is ingediend, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Uw verzoek wordt dan zo snel mogelijk en ten laatste binnen de vier weken behandeld.
 
Beveiliging
Wij nemen de bescherming van uw gegevens zeer ernstig en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
 
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via bovenstaande gegevens.
 
Wij kunnen in geen geval verantwoordelijk worden geacht voor iedere directe of indirecte schade die veroorzaakt zou worden door een foutief of onrechtmatig gebruik van de persoonsgegevens door een derde.
 
Verwijzingen naar andere websites
De website kan links of referenties bevatten naar andere sites, die niet door de gebruiker van huidige website worden beheerd en waarop deze Privacy Policy niet van toepassing is.
 
Wij kunnen dan ook niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van deze sites, noch voor de producten of diensten die hierop worden aangeboden of vermeld.
 
 
 
COOKIE POLICY

 
Wat zijn Cookies?
Cookies zijn kleine databestanden die via een website op de lokale pc van de bezoeker geplaatst worden.
 
Er bestaan diverse varianten, zoals o.m.:
  • sessiecookies of tijdelijke cookies, die zeer kort na je bezoek automatisch gewist;
  • technische cookies, die je taalvoorkeur kunnen bijhouden;
  • tracking cookies, die je gedrag op de website volgen en bijhouden;
  • sociale cookies, die gelinkt zijn aan sociale media.
De cookies worden geplaatst door de server van de website, dan wel door een partner van de website.
 
De server van de website kan alleen de eigen cookies lezen die geplaatst werden en heeft geen toegang tot de rest van de informatie die op uw pc, laptop, tablet of gsm staat.
 
Een cookie stelt de server in staat om de pc te identificeren bij een volgend bezoek en zo bijvoorbeeld de er in opgeslagen voorkeurinstellingen automatisch weer te geven.
 
Het gebruik van cookies is vooral ingegeven in het voornemen om de gebruikservaring bij een volgend bezoek aan de website te gaan verbeteren.
 
Meer informatie i.v.m. cookies kan u terugvinden op de volgende website: https://www.aboutcookies.org
 
Uw rechten i.v.m. cookies
Artikel 129 van de Wet van 13.06.2005 betreffende de elektronische communicatie (B.S. 20.06.2005) regelt het gebruik van cookies.
 
Conform de Belgische wetgeving kunnen cookies pas op uw computer geïnstalleerd worden nadat u voorafgaandelijk hierover duidelijk geïnformeerd werd en hiertoe de toestemming heeft gegeven.
 
Deze regel is niet van toepassing op cookies die essentieel zijn voor het tot stand brengen van de communicatie (technische opslag van informatie) of om diensten te kunnen leveren die door de gebruiker specifiek gevraagd zijn en het gebruik van cookies hiervoor strikt noodzakelijk is.
 
Concreet
We wensen er u op te wijzen dat de meeste webbrowsers standaard het merendeel van de cookies automatisch op uw computer of mobiel apparaat installeren.
 
U kan uw browser zo instellen dat u een melding krijgt wanneer er een cookie wordt geplaatst of dat de installatie van cookies geweigerd wordt.
 
Reeds geïnstalleerde cookies kan u ook steeds wissen.
 
Het wissen of weigeren van cookies kan zijn invloed hebben op de gebruikservaring en kan mogelijks er toe leiden dat bepaalde pagina’s van de website niet of minder goed functioneren.
 
Belangrijk
Het doorklikken naar andere plaatsen van de website, wordt aanzien als een onbetwistbare goedkeuring met het gebruik van cookies en de cookie-policy.
 
De eerder verleende goedkeuring kan ook altijd worden ingetrokken.
 
Er worden op deze website enkel cookies gebruikt van betrouwbare partners.
 
Mocht u om een of andere reden iets verdachts opmerken dan verzoeken wij u hierover ons te willen contacteren.
 
Welke cookies worden gebruikt op deze website ?
Sessie/noodzakelijke cookies
  • Deze cookies zijn onmisbaar om de website of bepaalde onderdelen ervan te kunnen bezoeken.
Technische/functionele cookies
  • Deze cookies zorgen voor een meer gepersonaliseerde surfervaring en zullen het aangenamer maken om onze website te bezoeken.
  • Tracking/third party cookies
Deze website maakt gebruik van Google Analytics om na te gaan hoe de bezoeker de website raadpleegt. Het uiteindelijke doel is om de diensten te kunnen verbeteren.
Gebruikers die niet willen dat hun gegevens worden gerapporteerd door Google Analytics, kunnen gebruik maken de Google Analytics Opt-out Browser Add-On
Zie ook de privacy policy van google op: https://privacy.google.com